top of page
Buscar
  • Foto del escritorukiyo experimental art

Amniötik Soda Project

Actualizado: 10 ago 2019

Amèbik [Joan Gol & Jordi Murillo] & Pere de Prada & Andreu Elias presenten


"Eugenesic comunication syndrome"

Fotografia Pere de Prada

Actuació Festival Exabrupto Parada Zero Viccc 2016

Amniötik Soda Project surt dels laboratoris experimentals de la mà de tres doctors especialitzats en diferents camps, que han ajuntat les seves invetigacions més recents en un projecte artístico-desestructural.

En un intent de desxifar els misteris dels genomes que comporten la tendència innata del ésser a la necessitat de ser controlat, a destruïr la verdadera naturalesa humana amb tot el que implica, aquest grup experimental, han arribat a extrapolar mitjançant una performance sensorial, uns dels possibles factors que s’entrometen en la psíquis de l’home i que el sotmeten als seus impulsos inconscients i pre-manipulats. Aquest factor es considera la causa dels intents reiterats de substituir la vida per un sistema social creat en un laboratori, en probetes i en la que el ser humà tan sols és una robotització sense idees ni pretensions.



Fotograma de la peça experimental


Jordi Murillo, Especialitzat en extirpació sonora, Andreu Elias, Dr. en deformació estructuro- escultural i Joan Gol Màster en Lobotomització audiovisual. han creat un laboraXtori experimental en directe on fusionen les seves especialitats i estudis per a donar vida a la seva primera tesis anomenada "Síndrome de Comunicació Eugenèsica."


Fotogrames de la peça experimental

El terme eugenèsia va ser acunyat al 1883 pel científic Britànic Sir Francis Galton. Aquesta paraula deriva d’un vocable grec compost que significa : “de bon naixament” o “d’ herència noble”, i util.litzat al llarg de la història en diferents llocs i contextos per a experiments llargament debatuts i en molts casos tristament portats a terme de diverses formes inquietants. Inclús avui en dia encara que no estigui considerada una eugenesia tal i com la coneixem, podriem estar parlant d’una clara eugenesia social el que concerneix a tota la problemàtica dels refugiats... expulsats de les seves terres, desheredats i apàtrides. Els forts es queden, els dèbils han d’emigrar abandonats a la seva sort...!


Fotografia Pere de Prada

Actuació Festival Exabrupto Parada Zero Viccc 2016


Mitjançant l’experimentació sonora i visual i l’escultura, Amniötik Soda Project, recrea un paral.lelisme distòpic i subjectiu, amb el mòn d’avui en dia, on cada vegada està més a prop del que descrivia Huxley en les seves noveles, on anticipava el desenvolupament en la tecnologia reproductiva, cultius humans i hipnopedia que, combinades, canviaven radicalment la societat.! En un intent de controlar i promoure la felicitat després d’erradicar coses tan importants i innates com la diversitat cultural, l'art, l'avanç de la ciència, la literatura, la religió i la filosofia.



 



Fotografies Pere de Prada

Actuació la Tintoreria Creativa 2016



Fotograma de la peça experimental


Un espai performàtic, recreant un laboratori experimental, amb una sèria de envasos de vidre amb diferents fetus esculturals creats per Andreu Elias, on sel’s ha canviat el cordò umbil.lical per endolls i xips diversos, il.luminats per una llum negre és l’escenari en el qual es donarà l’acció sonora i audiovisual d’una durada apròximadament d’uns 30 minuts Una pantalla amb les projeccions audiovisuales creades per Joan Gol en directe, sota la influència sonora de J. Murillo, i recolzats per unes projeccions creades a partir de diferents mitjants tals com joc de transparències, medis líquids i altres experiments a càrrec d’Andreu Elias. Un cop finalitzada la intervenció, l’espai quedarà transformat en una instal.lació audiovisual on s’hi continuarà projectant el resultat de la performance.


Fotogrames Efrén Razkin

Actuació Festival Exabrupto Parada Zero Viccc 2016




Festival Exabrupto Parada Zero Viccc 2016


[ AMÈBIK ] JOAN GOL I JORDI MURILLO 2016

PERE DE PRADA

https://www.peredeprada.com/

ANDREU ELIAS

https://andreuelias.jimdo.com/


AMEBA ASSOCIACIÓ CULTURAL

http://amebacultura.blogspot.com/p/amebik.html


FESTIVAL EXABRUPTO

http://www.exabrupto.cat/artistes-parada-zero/

http://www.exabrupto.cat/ex-abrupto-parada-zero-vicc-vic-2016-captures/


13 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

M.I.N.D.

bottom of page